• Home
 • Over ons
 • Testing & begeleiding
 • Peak@Work
 • Sportmedisch netwerk
 • Evenementen
 • Contact
 • Cases

  Testing & begeleiding

  Peak@Work

  Sportmedisch netwerk

  Axi

  Onze samenwerking met Axi loopt al enkele jaren. Aanvankelijk werd opgestart met een project richting Antwerp 10 Miles. Een mix van workshops en groepstrainingen, in combinatie met trainingsschema’s op maat stoomden de werknemers klaar voor de 10 Miles of 5km.

  Het volgende jaar kwam er ook een fietsuitdaging bij en ondertussen is er een mix van groepstrainingen, gezamenlijke events en doelstellingen ontstaan waarbij PeakLevel mee de kar trekt op weg naar een fitter bedrijf.

  Quote Sally Bal
  “Persoonlijk heb ik deze 10 miles ervaren als een uitdaging voor mezelf en ik moet zeggen, het gaf me een fantastisch gevoel waar ik nog weken heb kunnen van genieten. Tijdens de wedstrijd heb ik echt genoten van de omgeving en de sfeer en zelfs de Antwerpse tunnels hebben me niet klein gekregen.Met veel dank aan Tim, we hebben onze conditie aanzienlijk verbeterd op een gezonde manier. Dit was zonder de professionele begeleiding van PeakLevel zeker niet gelukt!  Ook qua teambuildingactiviteit kan dit zeker tellen.”

  Danneels

  Het team van projectontwikkelaar en verkavelaar Danneels uit Brugge en Duffel ging dit voorjaar een samenwerking met PeakLevel aan. Voor de groep medewerkers werd een collectieve sportieve challenge vooropgesteld, de TCS halve marathon in Amsterdam uitlopen (21km). De medewerkers werden in groep begeleid en individueel opgevolgd en werkten 5 maanden intensief naar deze grote uitdaging toe. Op zondag 16 oktober 2016 zetten zij een mooie prestatie neer.

  Quote Michiel Bouteca, werfopvolger bij Danneels
  “Dankzij de begeleiding hebben we in een korte tijdspanne een goede conditionele vooruitgang geboekt. Toen ik startte kon ik met moeite 8 km lopen. Nu heb ik 21 km gelopen in minder dan 2 uur. Missie geslaagd dus. Ik wilde al een tijdje meer gaan sporten, maar zonder de ondersteuning van PeakLevel stond ik vandaag ongetwijfeld nog even ver als 5 maand geleden. Een groot pluspunt was ook het feit dat coach Tim ons tot in de wedstrijd zelf aanmoedigde. Hij heeft ons letterlijk over de streep gehaald. Bij Danneels hebben we de smaak te pakken. Er wordt al nagedacht over een deelname aan de marathon van Parijs volgend jaar.”

  Callant verzekeringen

  Bij Verzekeringen Callant worden per week 3 beweegmomenten aangeboden. Dit gebeurt steeds over de middag. Op maandag is er een zwemtraining, waarbij de collega’s technisch leren crawl zwemmen.

  Op dinsdag is het dan tijd voor yoga en op donderdag is er een stabilisatie training voor alle niveau’s.

  Bedoeling is zowel sporters als niet-sporters op een ontspannen manier te laten kennismaken met sport en beweging, zonder druk op te leggen richting een bepaald doel.

  Algemene fitheid en gezondheid staat hier voorop.

  Quote Peter Callant
  “Bij Callant Verzekeringen hebben we een concreet beleid uitgetekend rond meer fitheid, beweging en welzijn.  Gelukkig zijn begint met een goede gezondheid. 100 medewerkers die elk 1% fitter zijn = 100% gewonnen. PeakLevel zorgt hierbij voor de juiste begeleiding. Door middel van gezamenlijke trainingen en workshops (kennis meegeven) zijn onze medewerkers fitte bedrijfsatleten wat resulteert in een grotere klantentevredenheid.”

  Houtshop Van der Gucht

  In navolging van Axi startte Houtshop Van der Gucht een traject op richting 10 Miles. De mix van workshops (rond voeding, stress, trainingsleer,…) en groepstrainingen werkte aanstekelijk. Komend jaar wordt dit project verder uitgediept met een aantal nieuwe clinics voor het ganse bedrijf. Op die manier worden de minder sportieve werknemers zeker ook betrokken.

  Kreasales

  In voorbereiding op de Wings for Life Run organiseerde PeakLevel een trainingsdag in Brussel. Zowel theoretische workshops als actieve groepstrainingen zorgden voor een breed gamma, waardoor iedereen perfect voorbereid was op de inspanning van enkele weken later.

  Goalpartner

  Via Goalpartner werden een groep bedrijfsleiders voorbereid op Mont Ventoux, waarbij sommigen kozen voor de beklimming van de Ventoux en anderen de Cannibale deden.

  Dit is een samenwerking die al even loopt. Naast de beklimming van de Mont Blanc, volgden fietstochten zoals de 3Ballons en de Marmotte. Ook komend jaar wordt er dergelijk project gelanceerd.

  BMA Ergonomics

  Voor BMA Ergonomics werd een Technische Dag georgaiseerd. Klemtoon lag op info meegeven rond zitten en beweging. Beweegpauzes, ontspanningsmomenten en dergelijke werden doorgenomen met de werknemers, die op die manier hun klanten beter kunnen helpen.

  Meer info? Contacteer ons team.