Energieke en geëngageerde medewerkers presteren beter. PeakLevel Business helpt om de fysieke én mentale fitheid van jouw medewerkers op een leuke en laagdrempelige manier te verhogen. Geïnspireerd door sport, zorgen we op die manier voor betere resultaten in je bedrijf. 

Fit-Test

Een volledige fysieke en mentale screening die inzicht geeft in hoe het met de algemene fitheid is gesteld en adviezen om het energieniveau verder te verhogen.

Keynotes

Geïnspireerd op wat we leren uit de sportwereld injecteren we in deze keynote ademruimte en energie in jouw leven en werk. Je leert concreet hoe je kleine en bewuste keuzes kunt maken zodat je elke dag scherp en fit je uitdagingen kan aanpakken.

Testimonial Arcelor Mittal

Doel was om de collega’s in een netwerkactiviteit samen te brengen rond de thema’s sport, beweging en gezondheid. Dit leeft immers  enorm in de maatschappij, in social media, enz.

Peter Van De Walle,
Verantwoordelijke Orderbeheer en Voorzitter van de Kadervereniging, ARCELOR MITTAL

Meer info…

Funbodymind work­shops 

In onze verschillende trainingen en workshops zoomen we op een energie-gevende en leuke manier in op wat het betekent om een gezonde geest in een gezond lichaam te laten huizen.

Testimonial Pepsico

“Ik ben ervan overtuigd dat dit een investering is op lange termijn om mensen gezond en gelukkig aan het werk te houden, zich beter in hun vel te voelen, sneller signalen te kunnen oppikken bij zichzelf en anderen, dit te durven benoemen.”

Evelyne Coene,
HR Business Partner, PEPSICO

Meer info…

Testimonial Callant

Als je vanuit het bedrijf 1% extra fitheid kan bijbrengen heb je een collectieve bedrijfswinst van 100 procent. Uit onderzoek is trouwens gebleken dat werknemers die niet bewegen op jaarbasis maar liefst 12,50 dagen meer afwezig zijn dan anderen.

Peter Callant,
Oprichten & CEO, CALLANT VERZEKERINGEN

Meer info…

Teambuilding

Onze ervaring met topsportteams toegepast op business. Een energieboost voor het team met als resultaat focus op het teamdoel, voor elkaar door het vuur gaan, samen omgaan met tegenslagen en betere communicatie en samenwerking.

Testimonial UZ Gent

“De groep was zeer enthousiast en ze hebben nu een beter beeld van de ander, wat zal helpen om onderliggende spanningen beter te kanaliseren.”

Prof dr Björn Heindryckx,
Principle Investigator Ghent-Fertility and Stem cell Team (G-FaST), Ghent University Hospital

Meer info…

Recharge

Bedrijfsleider, leidinggevenden en medewerkers worden vaak opgeslorpt door de waan van de dag. Recharges halen je hier enkele dagen uit en maken bewust tijd en ruimte om terug en vooruit te blikken door business, body & mind te integreren. Afhankelijk van tijd en budget in Lanzarote, de Pyreneën, de Ardennen of de  kust. Het resultaat is als team afspraken maken om duurzaam tot topresultaten te komen.

Testimonial Mavenly

“De aanpak was ook niet voorspelbaar maar op een speelse soms ludieke manier gebracht waardoor de motivatie van de groep zeer hoog bleef.”

Lien De Clercq,
Managing Director MAVENLY, part of the 25th Group

Meer info…

Coaching, consulting, traject

Tijdens onze coaching en consulting momenten werken we samen richting een concreet vooraf afgelijnd doel. Dit kan zowel sportief als mentaal zijn, zowel privé als business, individueel of in team. Concreet fungeren wij als jouw klankbord en facilitator om in staat te zijn je doel te bereiken.

Testimonial Alektum Group

“Dankzij PeakLevel en meerbepaald Jeroen als Coach zijn wij als Team nog meer Future ahead en klaar om de volgende successen samen te realiseren!”

Sofie Verschraegen,
Country Manager Belgium, ALEKTUM GROUP

Meer info…

PeakLevel business

Energieke en geëngageerde medewerkers zorgen voor betere resultaten. PeakLevel Business zorgt daarvoor door de fysieke én mentale fitheid van uw mensen op een leuke en laagdrempelige manier te gaan verhogen. Geïnspireerd door de sport, zorgen wij voor betere resultaten in uw business.

PeakLevel business

Energieke en geëngageerde medewerkers zorgen voor betere resultaten. PeakLevel Business zorgt daarvoor door de fysieke én mentale fitheid van uw mensen op een leuke en laagdrempelige manier te gaan verhogen. Geïnspireerd door de sport, zorgen wij voor betere resultaten in uw business.

Body en mind

Body en mind zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar: mentale fitheid kan niet los worden gezien van fysieke fitheid. Op het vlak van energieverbruik werken de twee als communicerende vaten. Ook tijdens onze begeleiding hebben we voortdurend aandacht voor beide aspecten, met het oog op een optimale algemene fitheid. 

Fun en energie

Fun en energie staan voorop bij alles wat we doen. Mensen leren nu eenmaal beter wanneer ze plezier hebben. Bovendien zorgen de fun-elementen voor een laagdrempelige aanpak die toegankelijk is voor iedereen, ongeacht het startniveau en los van mogelijke verschillen. Energie en plezier zorgen ervoor dat medewerkers meer engagement en binding voelen met het bedrijf waar ze voor werken.

Business en sport

Ook business en sport verweven we met elkaar. Sport is niet alleen toegankelijk omdat veel medewerkers er vertrouwd mee zijn, het zorgt ook voor extra inzicht en motivatie. Bovendien biedt het sportieve aspect een ‘spel-element’, wat dan weer zorgt voor meer plezier. 

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974

Algemene voorwaarden

 

 

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974