Onze missie

We ondersteunen en begeleiden zowel mensen als organisaties om samen hun doelen te bereiken. Dat doen we op een gedreven, bewuste en energieke manier.

Onze visie

We creëren een community van mensen met een gelijkaardige visie

We benaderen de mens vanuit een totaalvisie. Body en Mind (in al hun facetten) kunnen niet los van elkaar worden gezien. Daarom bundelen we al onze expertise in een multidisciplinair team.

We combineren kwaliteit en expertise met een fun-element. Dit garandeert de balans tussen prestatie en energie.

We begeleiden steeds naar een doel Dat doel is voor iedereen verschillend, maar de rode draad is gezond en bewust leven en presteren. 

Onze droom

” Onze droom is om tegen 2030 de wereld te voorzien van minstens 1 miljoen fitte en gezonde mensen die hun doelen bereiken. In functie van je doelen, helpen we je om Sport – Business & Privé op elkaar af te stemmen.

Per fitte en gezonde persoon die we begeleiden richting hun doel, storten we 1 euro naar het goede doel. Zo dragen we dubbel bij aan een betere wereld. “

Ontdek ons aanbod naar bedrijven. Kokoro ondersteunt je in business, body en mind en reikt de beste manieren aan om al je doelen te realiseren.

Ontdek onze ontmoetingsplaats in Brugge voor mensen met een passie voor sport. Beweeg, ontmoet en werk met gelijkgezinde sporters. 

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974

Algemene voorwaarden

 

 

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974