Selecteer een pagina

Onze missie

We ondersteunen en begeleiden zowel mensen als organisaties om samen hun doelen te bereiken. Dat doen we op een gedreven, bewuste en energieke manier.

Onze visie

We creëren een community van mensen met een gelijkaardige visie

We benaderen de mens vanuit een totaalvisie. Body en Mind (in al hun facetten) kunnen niet los van elkaar worden gezien. Daarom bundelen we al onze expertise in een multidisciplinair team.

We combineren kwaliteit en expertise met een fun-element. Dit garandeert de balans tussen prestatie en energie.

We begeleiden steeds naar een doel Dat doel is voor iedereen verschillend, maar de rode draad is gezond en bewust leven en presteren. 

Onze droom

” Onze droom is om tegen 2030 de wereld te voorzien van minstens 1 miljoen fitte en gezonde mensen die hun doelen bereiken. In functie van je doelen, helpen we je om Sport – Business & Privé op elkaar af te stemmen.

Per fitte en gezonde persoon die we begeleiden richting hun doel, storten we 1 euro naar het goede doel. Zo dragen we dubbel bij aan een betere wereld. “

Kokoro

Met een unieke #businessbodymind aanpak helpen we de omzet te verhogen én kosten te beheersen. Het resultaat leidt tot dubbele winst: presteren én genieten. Eerst meten we de huidige zakelijke, fysieke en mentale fitheid. Vanuit dit inzicht optimaliseren we de balans tussen energie en resultaten. Zo bereiken we samen alle uitdagende doelen.

Summit

Summit biedt een plaats waar mensen met een passie voor sport elkaar vinden: samen sporten, begeleid door een expertteam van coaches; werken in de co-workspace; ontspannen bij een gezond hapje en drankje, nieuwe kennis opdoen of  netwerken met sports-minded businesses.

De tuin en unieke locatie naast de bossen geven het een gezellig en aantrekkelijk karakter en vormen de ideale uitvalsbasis voor fietsers, lopers en wandelaars.

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974