Selecteer een pagina

Swim coaching

In zwemmen is techniek een grote prestatiebepalende factor. Een goede techniek zorgt ervoor dat je veel energie efficiënter kan zwemmen en minder kans hebt op blessures. Wij geven zowel groepslessen als 1 op 1 sessies. Vind de aanpak die het beste bij jou past:

Video-analyse 
Swim Academy 
Small group coaching 
Privéles zwemmen 
Open Water zwemmen 

Video-analyse zwemmen

Als startpunt, om je zwemtechniek te verbeteren, kan het goed zijn om een video-analyse te doen. Zo krijg je inzicht in je eigen fouten en kunnen we deze vervolgens samen gaan remediëren. Tijdens een video-analyse word je uit verschillende hoeken onder en boven water gefilmd om een totaalbeeld te krijgen van je zwemtechniek. Een standaard video-analyse duurt 1u.

We beginnen met een kort gesprek om inzicht te krijgen in het doel van de analyse. Daarna kan je wat inzwemmen alvorens we beginnen met filmen uit verschillende hoeken boven en onder water. Vervolgens houden we een beknopte bespreking zodat we snel aan de slag kunnen in het water om belangrijkste werkpunt(en) te remediëren met oefenstof. Achteraf krijg je nog een uitgebreide analyse van de beelden en oefenstof via mail opgestuurd. 

Swim academy

10 lessen crawltechniek op 3 niveaus: start to crawl, continue to crawl en crawl to finish. Gebaseerd op de lessenreeksen van de Zwem Academie van David Dewandel. We werken met kleine groepen (maximaal 8 zwemmers) om kwaliteit en een hoge mate van individuele feedback te garanderen.

Start to crawl is onze basiscursus waarin je de crawltechniek aangeleerd krijgt. De start to crawl kan je volgen op woensdagavond van 19u-20u in Lago Olympia Brugge.

Continue to crawl is de vervolgcursus op de start to crawl waarin jouw crawltechniek verder verfijnd wordt. Deze cursus organiseren we op woensdagavond in Lago Olympia Brugge.

Crawl to finish is de kers op de taart. Hier gaan we analytisch en in detail in op jouw crawltechniek om de laatste kleine fouten uit jouw slag te halen. Deze cursus gaat door van januari tot maart op woensdagavond in Lago Olympia Brugge.

Small group coaching

Op vaste tijdstippen kan je zwemlessen techniek in kleine groepjes (maximum 4 personen) volgen. In deze small group sessies wordt er meer rekening gehouden met jouw individuele werkpunten (waarop de oefenstof afgestemd wordt) dan in de Swim Academy. We werken aan de hand van basisoefeningen en leggen per persoon accenten op de belangrijkste aandachtspunten. Deze zwemlessen gaan door in Lago Olympia Brugge.

Privéles zwemmen

Als je heel individueel wil werken op jouw zwemtechniek of zwemconditie, is één op één zwemles aangewezen. In onderling overleg bepalen we jouw ideale frequentie en opvolging. Je kan ook samen met vrienden/collega’s/… privézwemles volgen. We luisteren naar jullie specifieke wensen en datum & tijdstip worden steeds in onderling overleg bepaald. Privélessen kunnen plaatsvinden in Sportoase Duinenwater Knokke, Lago Olympia Brugge of Gent.

Open water zwemmen

In een 5-delige lessenreeks en 2 clinics laten wij de verschillende aspecten van open water zwemmen aan bod komen in praktijk (en theorie)

  • Clinic ‘Open water skills’
  • Oefensessie @Lago Olympia Brugge
  • Clinic ‘Mental readiness’ 
  • Oefensessie @Damse Vaart
  • Oefensessie @St. Pietersplas
  • Oefensessie @St. Pietersplas
  • Oefensessie @Noordzee / …

De data van de openwatersessies kunnen afwijken omwille van weersomstandigheden.

PeakLevel

Pierre Debautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974

PeakLevel

Pierre Debautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974