Inspannings­testen fietsen & lopen

Inspannings testen fietsen & lopen

Coaching op maat begint met een goede inschatting van je huidige vorm. Dit brengen we in kaart a.d.h.v. een inspanningstest op de loopband of op de atletiekpiste. Beide zijn met lactaatmeting. Hoe (on)ervaren je ook bent, hoe snel of langzaam je ook loopt, een lactaattest biedt voor iedereen een grote meerwaarde.

Tijdens het doorlopen van een vast stappenprotocol wordt na elke fase lactaat afgenomen. Ook hartslag en RPE (vermoeidheidsgevoel) wordt consequent geregistreerd. De uiteindelijke resultaten, die in een rapport worden meegegeven, vertellen een coach alles over jouw huidige vorm. Ze geven ook een indicatie van de haalbaarheid van jouw sportieve doelen. 

Je kan voor een inspanningstest terecht op een vaste testdag op zaterdag (75 EUR). Dit zal telkens doorgaan op een atletiekpiste of kies een dag naar keuze (120 EUR) om de test in het testcentrum in Brugge of Zwijndrecht uit te voeren en 1 op 1 begeleid te worden.

Sportmedische keuring

Onze inspanningstesten in het labo kunnen ook gekoppeld worden aan een medische check-up bij onze sportarts. Hierin wordt een vooraf ingevulde vragenlijst overlopen en een klinisch onderzoek + elektrocardiogram in rust afgenomen.

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974

Algemene voorwaarden

 

 

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974