Zin in granola, maar heb je het niet in huis? Maak dan een supersnelle pangranola waarbij je geen uur hoeft te wachten vooraleer alles klaar is in de oven. Je kan een kleine portie maken om meteen op te eten, of maak een grotere hoeveelheid zodat je er ook de dagen nadien van kan genieten. Hieronder deel ik graag een recept voor een heerlijke pangranola…

Ingrediënten (voor 2 porties)

  • 10g pompoenpitten
  • 20g cashewnoten, grof gehakt
  • 80g havermout
  • 10g amandelschilfers
  • 10g kokossnippers
  • 10g gepofte boekweitkorrels
  • 1 eetlepel agave of vloeibare honing

 

Bereidingswijze

  • Verhit een koekenpan en bak de pompoenpitten en cashewnoten 2 minuten op middelhoog vuur.
  • Voeg de havermout, amandelschilfers, kokossnippers en boekweitkorrels toe en bak nog eens 1 minuut op middelhoog vuur.
  • Breng op smaak met wat agave of honing en bak nog eens 2 minuten op een wat lager vuur.

 

Serveertip (als ontbijt)

  • Schep de pangranola over een portie yoghurt en strooi er wat kaneel over. Serveer met vers fruit.

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974

Algemene voorwaarden

 

 

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974