Sportarts

Met  een sportblessure kan je terecht bij onze sportarts. Na anamnese, klinisch onderzoek en indien noodzakelijk een ter plaatse uitgevoerde echografie stelt hij de diagnose van het letsel en stippelt in overleg met het sportmedisch team een stappenplan uit om de blessure te behandelen.  Enerzijds trachten we met de acute behandeling de sporter zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen, anderzijds pakken we onderliggende oorzakelijke factoren aan om recidieven te voorkomen.

Door het probleem vanuit verschillende invalshoeken te bekijken zijn we goed geplaatst om de juiste behandeling toe te wijzen en kunnen we heel gericht werken. 

De communicatie binnen ons netwerk is zo ontwikkeld dat de evolutie van de behandeling van kortbij wordt opgevolgd door de arts en indien van toepassing ook door de coach. Op die manier kan de trainingsplanning daar perfect op inspelen.

Kinesitherapie

Wanneer je als sporter geconfronteerd wordt met blessureleed lijkt het noodlot vaak toe te slaan. Op dat moment is het belangrijk om een stap terug te zetten en gericht de onderliggende oorzaak te zoeken en aan te pakken.
Onze sportkinesitherapeut Gilles staat klaar om je hierbij van start tot finish te begeleiden. We maken je blessurevrij én een allround sterkere atleet door gebruik te maken van de recentste wetenschappelijk onderbouwde methodes. Zo zorgen we ervoor dat je zo weinig mogelijk tijd aan de zijlijn moet doorbrengen, maar zo snel mogelijk je comeback kan maken.

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974

Algemene voorwaarden

 

 

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974