Swim coaching

In zwemmen is techniek een grote prestatiebepalende factor. Een goede techniek zorgt ervoor dat je veel energie efficiënter kan zwemmen en minder kans hebt op blessures. Wij geven zowel groepslessen als 1 op 1 sessies. Vind de aanpak die het beste bij jou past:

Video-analyse zwemmen

Als startpunt, om je zwemtechniek te verbeteren, kan het goed zijn om een video-analyse te doen. Zo krijg je inzicht in je eigen fouten en kunnen we deze vervolgens samen gaan remediëren. Tijdens een video-analyse word je uit verschillende hoeken onder en boven water gefilmd om een totaalbeeld te krijgen van je zwemtechniek. Een standaard video-analyse duurt 1u.

We beginnen met een kort gesprek om inzicht te krijgen in het doel van de analyse. Daarna kan je wat inzwemmen alvorens we beginnen met filmen uit verschillende hoeken boven en onder water. Vervolgens houden we een beknopte bespreking zodat we snel aan de slag kunnen in het water om belangrijkste werkpunt(en) te remediëren met oefenstof. Achteraf krijg je nog een uitgebreide analyse van de beelden en oefenstof via mail opgestuurd. 

Swim academy

10 lessen crawltechniek op 3 niveaus: Basics, Continue & Finish. We werken met kleine groepen om kwaliteit en een hoge mate van individuele feedback te garanderen.

  • Wanneer? Elke woensdagavond van 10 januari t.e.m. 20 maart (reeks 1) en van 27 maart tot 19 juni (reeks 2).
  • Waar? LAGO Olympia Brugge
  • Prijs? €180 voor 10 lessen

1) Crawl Basics is onze cursus voor de beginnende triatleet waarin we stap voor stap de basisprincipes van de slag herhalen/overlopen. 

2) Crawl Continue is de vervolgcursus waarin jouw crawltechniek verder verfijnd wordt zodat je efficiënter leert zwemmen en zo langere afstanden vlotter verteert. 

3) Crawl Finish is de kers op de taart. Hier gaan we analytisch en in detail in op jouw crawltechniek volledig te optimaliseren en automatiseren.

11 + 14 =

Small group coaching

Op vaste tijdstippen kan je zwemlessen techniek in kleine groepjes (maximum 4 personen) volgen. In deze small group sessies wordt er meer rekening gehouden met jouw individuele werkpunten (waarop de oefenstof afgestemd wordt) dan in de Swim Academy. We werken aan de hand van basisoefeningen en leggen per persoon accenten op de belangrijkste aandachtspunten. Deze zwemlessen gaan door in Lago Olympia Brugge of in Sportoase Duinewater Knokke .

Privéles zwemmen

Als je heel individueel wil werken op jouw zwemtechniek of zwemconditie, is één op één zwemles aangewezen. In onderling overleg bepalen we jouw ideale frequentie en opvolging. Je kan ook samen met vrienden/collega’s/… privézwemles volgen. We luisteren naar jullie specifieke wensen en datum & tijdstip worden steeds in onderling overleg bepaald. Privélessen kunnen plaatsvinden in Sportoase Duinenwater Knokke, Lago Olympia Brugge of Gent.

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974

Algemene voorwaarden

 

 

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974