“De aanpak was ook niet voorspelbaar maar op een speelse soms ludieke manier gebracht waardoor de motivatie van de groep zeer hoog bleef.”

Lien De Clercq

Managing Director Mavenly, part of the 25th Group, Mavenly

u

Wat heb je met PeakLevel gedaan?

We zijn met een 10-tal werknemers binnen het management van Mavenly 3 dagen op trip geweest naar Lanzarote met als thema: Body – Business – Mind.
Tijdens deze 3-daagse hebben we afwisselend sessies gehad rond beweging en sport met coach Tim De Vilder en sessies rond groepsdynamiek en communicatie met coach Matthias Haspeslagh.
Daarnaast hebben we voor het Business gedeelte gewerkt rond ons Business Plan voor het komende jaar.

u

Voor welke doelgroep?

Management Mavenly. Er waren een aantal nieuwe mensen sinds kort aan boord bij Mavenly dus vonden we het belangrijk om deze goed te integreren in het management team en dusdanig een goede teamspirit creëren.
u

Wat wou je ermee bereiken voor de organisatie?

Zorgen dat de medewerkers hun band onderling versterken, elkaars capaciteiten en talenten benadrukken om op die manier aan de toekomst van het bedrijf te bouwen en dezelfde visie hieromtrent delen.

u

Wat wou je ermee bereiken voor de medewerkers?

Zich bewust laten worden van hun talent, hoe ze door de groep worden gepercipieerd, welke rol ze hier opnemen om op die manier na te denken over hun huidige rol en wat ze als hun toekomstige rol zien.

u

Wat was het resultaat?

De sessies hebben enkele onderliggende pijnpunten naar boven gebracht waar niet iedereen zich van bewust was. De groep heeft deze met de hulp van de coach aangepakt waardoor ze er samen als groep sterker zijn uitgekomen.
u

Ben je tevreden?

De combinatie van body en mind was zeer goed, er was een goede balans tussen beide. Tim zorgt er voor dat iedereen ongeacht het niveau van hun sportiviteit kan deelnemen aan de sessies en past zich aan aan de groepsbehoefte. De aanpak was ook niet voorspelbaar maar op een speelse soms ludieke manier gebracht waardoor de motivatie van de groep zeer hoog bleef.

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974

Algemene voorwaarden

 

 

PeakLevel

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

info@peaklevel.be

+ 32 473 72 59 40

BTW BE 0664.529.974